söndag 3 oktober 2010

Just nu....

Jag läser och läser, kämpar på för att ta mig igenom de böcker som ligger och väntar på nattduksbordet, vilket i och för sig är mer ett nöje än en kamp. Den bok som känns mest spännande just nu är En halv gul sol mycket bra läsning! Jag ska ta mig igenom Rosen på tistelön och Den mörka materian del II, Den skarpa eggen den förstnämnda lockar sådär just nu....Men jag ska, ska läsa ut den bara för att....Det måste göras plats i bokhögen för i dagarna ska en ny bok inledas.
 Det är dags för bokcirkeln att starta och jag kunde inte vara med sist så ser fram emot detta! Boken som ska läsas och begrundas är Mary Ann Shaffer´s Guernseys litteratur- och potatisskalspajssällskap, kanske den krångligaste titeln på länge...
Jag gillar tanken på att skriva i brevväxlingform, pratade om brev (i pappersform) senast i fredags, på jobbet. Det är ju en viss känsla att öppna brevlådan och finna ett brev adresserat till mig, det är däremot inte så spännande att ha ett nytt mail i inboxen. Kanske ska man ta och plocka upp denna tradition? Jag kommer ihåg när jag var liten och letade nya brevkompisar i Bamsetidningen bla. Gör barn det idag?  Det är, i vilket fall som helst, en konst att skriva underhållande brev och det ska bli spännande att börja läsa denna bok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar